Ruben Nicolai in Lego Masters RTL 4 2021

De finale van LEGO Masters werd gemiddeld door anderhalf miljoen mensen bekeken. Daarmee was de spelshow, op het Journaal na, het best bekeken programma van de zaterdagavond. Ruben Nicolai is dan ook optimistisch over een eventueel nieuw seizoen van het populaire spelprogramma. Bij RTL Boulevard vertelde de presentator over de toekomst van LEGO Masters.

‘Geen officiële bevestiging’

Ik heb nog niet de officiële bevestiging, maar ik kan me niet voorstellen dat we volgend jaar een jaartje overslaan”, verklapte Ruben Nicolai in de showbizzrubriek. “Ik verwacht dan ook zeker een derde seizoen”, concludeerde de presentator van LEGO Masters.
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)


Animo

Ruben Nicolai maakt zich ook geen zorgen over een gebrek aan aanmeldingen voor LEGO Masters: Seizoen 3.De animo was het eerste jaar al indrukwekkend. Daardoor kan de redactie ook echt leuke karakters uitkiezen. Maar het tweede seizoen was het nog meer ‘cherry picking’”, aldus Nicolai.

Article continues after the ad

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.


LEGO Masters Australië

Niets lijkt een derde seizoen voor LEGO Masters dus in de weg te staan. Sterker nog, voorlopig krijgen de fans eerder méér dan minder te zien van het Deense speelgoed. Op zaterdag 15 mei pakt RTL uit met een heuse Kids-editie van het spelprogramma en komende zomer is het tweede seizoen van LEGO Masters Australië te zien bij de zender.

Lees hier ons interview met de winnaars van LEGO Masters 2021.