Source
SBS6

Na het enorme drama rondom Nadège en de familie Meiland moest gisteren plots Carlo Boszhard het ontgelden. De ex-huishoudster was namelijk absoluut niet blij met zijn typetje in De TV Kantine én zou zelfs een klacht willen indienen. RTL reageert er nu op. 

Article continues after the ad

Nadège liet eerder deze week aan Weekblad Weekend weten dat haar persiflage in De TV Kantine echt niet kon. "Ik vind dat niet leuk. Ik word er niet verdrietig van, maar boos." Ze dacht daarom ook aan juridische stappen. "Hij mag dat helemaal niet", riep ze uit. Nou, RTL denkt daar anders over.

Geen stress

De ex-huishoudster kan roepen wat ze wil, maar dat levert nog geen stress op bij de zender. "Wij hebben nog geen klacht ontvangen, maar zien die vol vertrouwen tegemoet", laat RTL nu in een reactie weten aan RTL Boulevard. De zenderbazen zullen er geen minuut korter van slapen.

Drama gegarandeerd

Wij weten ook niet wat er nu echt aan de hand is met Nadège. Sinds ze is ontslagen door de Meilandjes verschijnt er bijna dagelijks wel een bericht van de huishoudster op haar eigen Facebook-pagina. Eerder beschuldigde ze in een reeks inmiddels verwijderde berichten haar voormalig werkgevers ervan dat ze haar aan haar lot overlieten (wat Martien later ontkende) en later stelde ze zelfs dat de 'lieftallige' familie hun huisvriendin Caroline ontsloeg. En dit zal vast nog wel even doorgaan!