Expeditie Robinson-fans, are you listening? De bloedstollende finale is dit jaar in volle glorie te aanschouwen op het witte doek! RTL brengt in samenwerking met Pathé de slotaflevering van de survivalshow naar de bios.

Article continues after the ad

Drie locaties

Naast een megagroot scherm, subliem geluid en prijzen doen Dennis Weening, Nicolette Kluijver, Luuk Ikink en de drie finalisten mee aan het evenement. De finale draait op drie verschillende locaties: Pathé Tuschinski Amsterdam, Pathé CineMec Utrecht en Pathé Schouwburgplein Rotterdam. Bij iedere locatie is een presentator en een finalist aanwezig. 

Behalve de finale is er ook backstage materiaal te zien en kan het publiek vragen stellen aan de presentatoren en de finalisten. Welk duo er in welke bios zit wordt geheimgehouden tot de dag van de finale. 

'Last Man Standing'

De ontknoping van seizoen 18 komt ondertussen steeds dichterbij. De kampen werden dit seizoen bevolkt door VIPS én vier onbekende Nederlanders. Stuk voor stuk probeerden ze zich te bewijzen als rasechte survivors. Kaj, Shelly, Niels, Roeland, Soundos, Herold en Carlos zijn nog over, maar wie gaat er met de titel ‘Last Man Standing’ vandoor?

De Robinson-avond vindt plaats op 21 december. Tickets zijn te koop op de website van Pathe