Carlo Boszhard in Married at First Sight MAFS 2021

Binnenkort gaat er een nieuw seizoen van Married at First Sight van start. En dat zal er net iets anders uitzien dan de fans gewend zijn!

Married at First Sight

Married at First Sight (MAFS voor intimi) is al jaren een hit bij RTL 4. Zoals de titel al weggeeft, stappen twee vrijgezellen die elkaar nog nooit gezien in het huwelijksbootje. Milde spoiler: dat loopt niet altijd goed af. Maar het levert wel enorm vermakelijke televisie op! Gelukkig kunnen we nu alweer uitkijken naar een nieuw seizoen van dit prettig gestoorde liefdesexperiment.

Releasedatum MAFS

RTL maakte vandaag bekend dat de nieuwe reeks Married at First Sight op 5 januari van start gaat. En net als bij het vorige seizoen zullen er twee afleveringen per week worden uitgezonden: iedere maandag- en dinsdagavond om 20.30 uur op RTL 4.
 

Article continues after the ad


Carlo Boszhard

Carlo Boszhard tekent opnieuw voor de presentatie. Tila Pronk (relatiewetenschapper), Pablo Bakarbessy (gedragspsycholoog) en Eveline Stallaart (seksuoloog) zijn de matchmakers die de vrijgezellen zullen koppelen. Hopelijk hebben de experts deze keer meer succes!

 


Koppelweekend

Toch zal niet alles bij het oude blijven in het nieuwe seizoen van Married at First Sight. In de komende reeks staat namelijk ook een koppelweekend op het programma. Tijdens dit weekend zullen de zes kersverse echtparen ervaringen met elkaar uitwisselen. Het doel is om te ontdekken of de stellen elkaar echt voor eeuwig trouw blijven of dat de advocaten alweer de echtscheidingspapieren kunnen uitprinten.