Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels in Expeditie Robinson

De fans van Expeditie Robinson hebben weer iets om naar uit te kijken: de geliefde survivalshow keert deze zomer terug op bij RTL.

In maart werd bekend dat RTL werkte aan een nieuw seizoen van Expeditie Robinson. Dat is minder voor de hand liggend dan het misschien lijkt. Door de coronacrisis werd de productie namelijk vorig jaar nog voor onbepaalde tijd uitgesteld. “De gezondheid van onze crew en de kandidaten staat voorop”, zei Nicolette Kluijver hier destijds over. Maar nu is het nieuwe seizoen van de realityhit dan toch echt een feit!
 


Kroatië

Volgens RTL Boulevard gaat het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson vanaf 29 augustus van start. De realitycompetitie zou in eerste instantie worden opgenomen op de Filipijnen, maar door de reisbeperkingen moesten de makers het deze keer wat dichter bij huis zoeken. De nieuwe afleveringen van Expeditie Robinson zijn opgenomen in Kroatië.

Article continues after the ad

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.


Bekende gezichten

Ondanks de nieuwe setting, is er aan de formule van Expeditie Robinson weinig gesleuteld. Ook nu kunnen de kijkers zich weer verheugen op een aaneenschakeling zware beproevingen, slinkse strategieën en ijzingwekkende eilandraden. Het is nog niet bekend welke kandidaten dit jaar zullen meedoen aan Expeditie Robinson, maar op twee bekende gezichten kunnen we alvast rekenen: de presentatie van de realityserie is opnieuw in handen van Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels.