Carlo Boszhard in Married at First Sight Second Chance

In de afgelopen seizoen van Married at First Sight zagen we menig huwelijksbootje vroegtijdig naar de bodem zinken. Maar in Married at First Sight: Second Chance krijgen de hunkerende vrijgezellen een nieuwe kans op liefdesgeluk. Oud-kandidaten Milly, Marcel en Maxime gaan het avontuur opnieuw aan. Maar deze keer kiezen de deelnemers zelf hun partner en ook worden er geen ringen uitgewisseld. MAFS: Second Chance was al te zien bij Videoland, maar deze spin-off wordt binnenkort ook door RTL uitgezonden!
 


Zin in

RTL 4 maakte deze week bekend dat Married at First Sight: Second Chance op maandag 15 juni van start gaat. Carlo Boszhard zal opnieuw de presentatie voor zijn rekening nemen. Maxime heeft er in ieder geval zin in: “Erg leuk dat ik deze keer zelf de keuze heb. Hopelijk leer ik een leuke zelfverzekerde man met humor kennen!” Daarbij belooft Marcel: “De kijker gaat een andere Marcel zien dan in Married At First Sight. De aard van het beestje komt dit keer duidelijker naar voren.”

Article continues after the ad

Fans van Married at First Sight hebben komende maand sowieso niks te klagen: vanaf 8 juni zijn ook de nieuwe seizoenen van de Amerikaanse en Vlaamse versie van het datingprogramma te zien bij Videoland!