Fotograaf
RTL/Wim van de Genachte
Big Brother 2021

We wisten al een tijdje dat RTL 5 en Videoland binnenkort met een grote Big Brother-comeback komen, maar nu weten we eindelijk ook wie de realityshow der realityshows aan elkaar gaan praten!

Article continues after the ad

De nieuwe Big Brother - kijk hier wat er met de oude kandidaten is gebeurd - is een coproductie met de Belgen. Verwacht dus een 50/50-verhouding tussen de deelnemers. Diezelfde lijn trekken RTL en het Vlaamse VIER door bij de presentatoren. Een Nederlander, een Belg.

Nieuwe presentatoren Big Brother

RTL Boulevard maakte zojuist bekend dat Geraldine Kemper en radio-dj Peter Van de Veire de boel aan elkaar gaan praten. En met de 'boel' bedoelen we de aftrapshow, wekelijkse liveshows én uiteraard de grote finale. Voor Geraldine is het overigens niet voor het eerst dat ze zo'n coproductie presenteert. Eerder dit jaar maakte ze de Videoland-versie van Expeditie Robinson, NL vs BE

Big Brother anno 2021

Hoe ziet dat eruit, zo'n Big Brother anno 2021? Nou, de makers gooien de focus nu op het gebrek aan filters en sociale media. "Wat gebeurt er als wildvreemde mensen, honderd dagen lang, niet anders kunnen dan zichzelf zijn, zonder filters en social media, en ondertussen 24/7 bekeken en beoordeeld worden door de kijker? Wat is perceptie en wat is realiteit? Big Brother zoekt het uit." Kijkers kunnen overigens via Videoland 24/7 mee gluren en RTL 5 komt elke dag met een reguliere uitzending.

Big Brother 2021 heeft helaas nog geen releasedate!