Komende week gaat het tweede seizoen van Soof van start. En daarin zullen een aantal nieuwe gezichten hun opwachting maken!

Charmant

Kijkers die een abonnement hebben bij Videoland kunnen komende week al genieten van het nieuwe seizoen van Soof. In deze tweede reeks krijgt de titelheldin dankzij de charmante tv-producent Viktor haar eigen kookprogramma. RTL onthulde eerder al dat deze Viktor gespeeld zal worden door Robert de Hoog (bekend van de hitserie Mocro Maffia). Maar hij is niet het enige castlid dat we dit seizoen mogen verwelkomen!

Article continues after the ad

 

Vader

Ook acteur Bert Luppes (Overspel) zal zijn opwachting maken in het tweede seizoen van Soof. Hij duikt onverwachts op als Eddie, de vader van het hoofdpersonage. “Haar vader komt na 43 jaar op de proppen. Zijn komst zet ieders leven enorm op zijn kop”, aldus hoofdrolspeelster Lies Visschedijk.

Verliefd

Nieuwkomer Bente Fokkens speelt Zoey, het nieuwe buurmeisje dat de harten van tweeling Dies en Bing sneller doet kloppen. “Eigenlijk worden ze een beetje verliefd op Zoey”, vertelt Bente. “Ik vind het een heel grappig verhaallijntje in de serie en ik vind het ook vet leuk om mee te mogen doen. Ik was al helemaal fan van Soof vanaf de eerste film!”

Het tweede seizoen van Soof is vanaf donderdag 29 november te zien bij Videoland. Helaas is nog niet bekend wanneer de reeks te zien zal zijn bij RTL 4.