Source
Beeld: RTL - Ilse Deckers

Vorig jaar rond deze tijd ging de Nederlandse versie van The Masked Singer van start bij RTL 4. In deze talentenjacht nemen beroemdheden het tegen elkaar op in een zangwedstrijd. Tot zover niets nieuws onder de zon, maar de bizarre twist was dat de celebs onherkenbaar waren gemaakt voor het publiek en de vakjury. The Masked Singer was al een hit in Zuid-Korea en de Verenigde Staten, en ook Nederland viel als een blok voor deze prettig gestoorde talentenjacht. Een tweede seizoen werd dan ook al snel aangekondigd. Vanavond gaf RTL Boulevard alvast een voorproefje van de nieuwe afleveringen van The Masked Singer!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Na een succesvol seizoen keert het programma 'The Masked Singer' binnenkort terug op televisie voor het tweede seizoen. De eerste beelden van het nieuwe seizoen zien er nu al veelbelovend uit. In seizoen twee gaan vijftien BN'ers de strijd met elkaar aan in bijzondere kostuums. Ze kruipen in de huid van Aap, Astronaut, Lama, Vos, Yeti, Panter, Koning, Kameleon, Skelet, Vlinder, Vuurvogel, Zebra, Neptunus, Muis en Dinosaurus. Ook deze keer is de grote vraag: wie o wie zit er toch achter het masker? Deze masked singers zetten alles op alles om een spetterend optreden neer te zetten, terwijl de jury hun uiterste best doet om de identiteit van de karakters te achterhalen. De jury bestaat wederom uit Gerard Joling & Buddy Vedder en Carlo Boszhard & Loretta Schrijver. Ruber Nicolai keert terug als presentator. Niet alleen professionele zangers of zangeressen doen mee, maar bijvoorbeeld ook acteurs, politici, presentatoren en sporters. Laat in de comments weten of jij zin hebt in seizoen 2!

Een bericht gedeeld door The Masked Singer Nederland (@themaskedsingernederland) op


Motormuis

In The Masked Singer: Seizoen 2 zullen niet minder dan vijftien gemaskerde BN’ers de strijd met elkaar aangaan. En zo te zien is op de kostuums weer niet bezuinigd! Zo komen onder meer een hippe chimpansee, een stoere motormuis en een swingende zebra voorbij. Aan Gerard Joling, Buddy Vedder, Carlo Boszhard en Loretta Schrijver de zware taak om te achterhalen wie er achter deze uitzinnige outfits schuilgaan!

Het tweede seizoen van The Masked Singer is vanaf vrijdag 25 september te zien bij RTL 4.

Article continues after the ad