Eind deze maand keert Kees & Co terug op televisie. En zo te zien hebben de fans weer wat om naar uit te kijken!

Verrassing

De comeback van Kees & Co komt steeds dichterbij. Vorige maand maakte RTL al de releasedatum bekend en vandaag gaf de zender de eerste beelden vrij van de doorstart van deze comedyklassieker! In een kort fragment dat vanavond op het Twitter-account van RTL 4 verscheen is te zien hoe Kees (Simone Kleinsma) na een lang verblijf in Spanje terugkeert naar Nederland. Maar eenmaal thuis wacht haar een bijzondere verrassing!

Article continues after the ad

Oma

Kees staat bij thuiskomst namelijk oog in oog met haar schoondochter Coosje. Deze nieuwe huisgenoot (gespeeld door Chantal Janzen) is niet alleen al moeder van twee tieners uit een vorige relatie, Kees blijkt ook nog eens opnieuw oma te worden! Desondanks is de eerste ontmoeting tussen Kees en Coosje niet direct liefde op het eerste gezicht. Gelukkig kunnen de dames het buiten de camera om prima met elkaar vinden. Chantal noemde de samenwerking met Simone zelfs ‘een droom die uitkomt’!

Het nieuwe seizoen Kees & Co is vanaf 30 maart in zijn geheel te zien bij Videoland en wekelijks bij RTL 4 om 20.00 uur.