Gooi Ex on the Beach en Temptation Island (VIPS) in de blender en je krijgt… Love Island. Deze hitsige Britse realityshow stopt een groep superknappe singles in een villa en laat kijkers thuis bepalen wie weg moet en wie blijft. RTL komt met een Nederlandse versie en zoekt nog singles!

Article continues after the ad

Dat meldt RTL Boulevard. En dat is lekker nieuws: we krijgen momenteel geen genoeg van zwoele realityshows. Nederland smult van programma’s als Temptation Island (en de toekomstige spin-off Free Love Paradiseen Ex on the Beach. De combinatie seks, bedrog, ruzie én natuurlijk knappe kerels en sexy dames scoort als een… tiet. Maar wat is Love Island dan?! 
 

 

Format

Het programma regelt een poepchique villa in Mallorca en stopt die vol met camera’s. Om te overleven moeten de kandidaten (‘Islanders’) een koppeltje vormen met een ander. Voor liefde, vriendschap óf geld: het koppel dat uiteindelijk overblijft wint namelijk een geldbedrag! Tussendoor moeten de liefjes in spé challenges doen en kunnen kijkers thuis stemmen om irritante koppels eruit te mieteren óf om geliefde stelletjes erin te houden.
 

Geef je op!

Gewillige singles die wel zin hebben in een zonovergoten liefdesvakantie (houd rekening met zes weken) kunnen zich vanaf morgen opgeven bij RTL.

RTL 5 zendt Love Island Nederland in mei 2019 uit. De UK-versie staat al op Videoland!