Acht bekende Nederlanders en één bekende Vlaming mogen hun stembanden gaan smeren voor het nieuwe seizoen van It Takes 2.

Article continues after the ad

Deelnemers

Dit jaar gaan acteur Leo Alkemade, entertainer Jörgen Raymann, presentator Bert van Leeuwen, hair- en make-upartist Mika van Leeuwen, dj en presentatrice Eva Cleven, YouTuber Dionne Slagter, presentatrice Evi Hanssen, actrice Robin Martens en tv- en radiopresentatrice Marieke Elsinga zeven weken lang hun stem op het programma drukken.

It Takes 2

Onder leiding van Gordon en Jamai moet het negental hun onontdekte zangtalent ten gehore brengen. De BN’ers (en BV’er) worden in de eerste aflevering gekoppeld aan één van de zogeheten professionals: Trijntje Oosterhuis, DI-RECT zanger Marcel Veenendal en Romy Monteiro. 

In de afleveringen die daarop volgen zullen ze samen met ‘hun’ prof een aantal liedjes ten gehoren moeten brengen. Het is dan aan het publiek en de vakjury (bestaande uit Angela Groothuizen, Gerard Ekdom en Ronnie Flex) om te bepalen wie er doorgaat en wie niet.

Nieuw seizoen

Twee jaar geleden won BNNVARA-presentator Jan Versteegh het programma. In 2017 was het Bibi Breijman die er met de winst vandoor ging. Wie er dit jaar als beste zanger(es) uit de bus komt? Only one way to find out. Het nieuwe seizoen zie je vanaf 24 maart om 20:30 uur bij RTL 4.