RTL 4 zet deze zomer fors in op de actualiteit! RTL Late Night wordt omgedoopt tot RTL Summer Night. Beau van Erven Dorens neemt de presentatie voor zijn rekening.

Article continues after the ad

Summer Night

RTL Summer Night wordt op doordeweekse dagen uitgezonden van 21:30 uur tot 23:00 uur. Vanaf 3 juli tot eind augustus moet Beau aan de bak. Vorige maand werd al bekend dat Late Night-presentator Humberto Tan een aantal weken op vakantie gaat. 

Extra Boulevard

Maar dat is nog niet alles. We krijgen ook twee keer per avond een uitzending van RTL Boulevard. De eerste zie je om 18:35 uur en de tweede om 23:00 uur. De latere editie wordt een uitzending vol nieuws op het gebied van entertainment, lifestyle, royalty, sport, crime en internethits. Daarnaast zal het programma na de zomer welgeteld zeven (!) dagen per week te zien zijn bij RTL 4. Het blijft dan wel bij één uitzending per dag.

Zomerprogrammering

Het is niet gek dat RTL kiest voor deze zomerprogrammering: “Vorig jaar hebben we veel positieve ervaring opgedaan met het doorprogrammeren van RTL Late Night en RTL Boulevard tijdens de vakantieperiode. Daarom zetten we daar deze zomer met anderhalf uur RTL Summer Night en tweemaal RTL Boulevard nog uitgebreider op in”, aldus programmadirecteur Erland Galjaard.