RTL sleutelt flink aan haar talkshow RTL Late Night! Naast een nieuwe presentator, Twan Huys, krijgt de show een nieuwe opnamelocatie én… een nieuwe naam!

Article continues after the ad

Met ingang van het nieuwe seizoen krijgt RTL’s talkshow de titel (houd je vast) RTL Late Night Met Twan Huys! Dit is belangrijk: anders dachten mensen misschien dat het RTL Late Night Zónder Twan Huys was. Dat is ab-so-luut niet het geval: Het is RTL Late Night Met Twan Huys mét Twan Huys. Niet zonder.

Het nieuwe logo van de show zorgt ervoor dat er geen enkel misverstand over de kwestie kan bestaan. Geen Humberto, al helemaal geen Beau! Twan Huys! Men had kunnen kiezen voor het deftigere Antoine (Huys), maar in het kader van de herkenbaarheid is de keuze voor Twan goed verdedigbaar.

Gewaagd

RTL Late Night Zonder Humberto Tan Maar Met Twan Huys had ook gekund, maar we begrijpen de afweging die gemaakt is. Voor je het weet heb je Voetbal Inside Zonder Johan Derksen, René Van Der Gijp en Wilfred Genee, Geer En Goor: Zonder Geer En Ook Zonder Goor. RTL moet érgens een lijn trekken!

RTL Late Night Met Twan Huys is vanaf 3 september te zien op RTL4. De opnames van de vernieuwde talkshow (met Twan Huys) vinden voortaan plaats in De Hallen, in plaats van het Americain Hotel. Mét Twan Huys.