De langverwachte comeback van Domino Day laat helaas ook in 2021 nog even op zich wachten, maar niet getreurd! RTL haalt namelijk dit jaar wel de dominostenen uit de kast... alleen dan voor een heel andere show.

Article continues after the ad

Van de legostenen en de knikkers gaan we nu toch echt terug naar de dominostenen, zo bevestigt een woordvoerder van RTL aan de Telegraaf.

Bouwen met domino

Er komt namelijk een heuse domino-competitie aan die 'niet gaat om het verbreken van het wereldrecord, maar om de meest creatieve en imposante Domino-meesterwerken', zo verklapt EndemolShine alvast. In de nieuwe show strijden verschillende teams tegen elkaar, want wie weet de krachtigste en mooiste bouwwerken te maken? De creators krijgen hierbij hulp van YouTube-sensatie Lily Hevesh. Haar best bekeken dominofilmpje heeft al 163 miljoen views gescoord, dus als er iemand weet hoe het werkt, is zij het wel! 

Nog geen doorstart 

Dit is natuurlijk goed nieuws voor fans van programma's als Marble Mania en Lego Masters, maar daar komt helaas ook slecht nieuws bij kijken. De langverwachte comeback van Domino Day blijft namelijk toch nog even uit. Het productiehuis bevestigt dat een doorstart van de voorbereidingen er helaas nog altijd niet in zit vanwege het coronavirus. Hé, wat jammer nou!

Wanneer dit nieuwe programma te zien zal zijn (en wanneer je je op kan geven) zal op een later moment bekend worden gemaakt.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: