Linda de Mol is de nieuwste deelnemer die inhaakt aan de polonaise van RTL naar SBS. De laatste mag het licht uit doen!

Linda de Mol vertrekt op 1 juli naar Talpa, en neemt een aantal van haar shows mee naar haar broer John. Linda presenteert voor SBS6 sowieso haar programma’s Postcodeloterij Miljoenenjacht, Weet Ik Veel en Linda’s Zomerweek. Daarnaast neemt ze ook nog Oh Wat Een Jaar mee, óf Ik Hou Van Holland.

Helaas voor RTL zitten daar een paar zéér populaire shows tussen… De zender verloor eerder al Dance Dance Dance aan SBS6, en dreigt ook The Voice Of Holland te verliezen aan John de Mol.

Linda de Mol heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze naar Talpa zou verkassen als haar broer dat zou vragen. Schijnbaar heeft hij dit eind vorig jaar gedaan, en houdt Linda haar belofte. Ze meldt wel dat het ‘een erg moeilijke beslissing was, aangezien ze ruim elf jaar met veel plezier bij RTL heeft gewerkt’. Dát Linda de Mol naar Talpa trekt komt op zich niet als een verrassing, maar het moet bijzonder veel pijn doen.

Article continues after the ad

 

Leegloop Met The Stars

Recent vertrokken o.a. Jandino Asporaat, Wendy van Dijk, Gordon, Johnny de Mol en de heren van Voetbal Inside al van RTL naar Talpa. SBS6 heeft al een tijd last van matige kijkcijfers, en probeert een nieuwe ‘sterren-aanpak’ met herkenbare gezichten. Voor de De Mols wordt het een soort familiereünie. Hopelijk betekent de verhuizing van Linda ook dat de Billy Hotdog Show weer een nieuwe kans krijgt.
 

 

Of de ‘sterren-aanpak’ werkt valt nog te bezien, Albert Verlindes 6 Inside en Gordons DanceSing, doen het nog niet zo goed, maar concurrent RTL zit op deze manier wél in de hoek waar de klappen vallen.