De ondertitel van Gordon & Estelle: Weg Ermee heeft nogal een wrange nasmaak gekregen. RTL trekt namelijk vroegtijdig de stekker uit de realityserie.

Article continues after the ad

Kijkcijfers

Niet alles dat Gordon aanraakt verandert in goud. Zo wordt de serie Gordon & Estelle: Weg Ermee door RTL 4 met twee afleveringen ingekort. Dat vertelt een woordvoerder van de zender. De eerste aflevering van de realityserie werd door 729.000 mensen bekeken. De drie volgende uitzendingen kwamen niet meer boven de 600.000 uit. Toch zouden kijkcijfers niet de reden zijn van het inkorten van de reeks.

‘Productionele uitdagingen’

Een woordvoerder van RTL verklaart: “We hadden de reeks graag helemaal afgemaakt. Door productionele uitdagingen bleek dat in de beschikbare tijd helaas niet haalbaar.” Het is niet bekend op welke ‘productionele uitdagingen’ de woordvoerder precies doelt. In Gordon & Estelle: Weg Ermee gaan Gordon en Estelle Cruijff samen op budgetvakantie. Zo gingen ze in de eerste aflevering met een damesvoetbalelftal uit Tilburg met een partybus naar Winterberg. Het lijkt erop dat de koffers voorlopig niet te hoeven worden ingepakt.

De zesde en laatste aflevering van Gordon & Estelle: Weg Ermee wordt op 17 mei uitgezonden.