Beau van Erven Dorens en Bilal Wahib

Hoewel de omstreden acteur Bilal Wahib last-minute besloot om niet aan te schuiven bij Beau - het slachtoffer van zijn geslachtsdeel-'grap' wil zo min mogelijk publiciteit - was hij er aan het einde toch een beetje bij. Sander van de Pavert maakte een Lucky TV met daarin een rappende Bilal en die viel bij velen volledig verkeerd.

Article continues after the ad

RTL greep in en haalde het fragment offline. Gisterenavond stond de rappende 'Bilal' nog wel op de Twitter-pagina van Beau. Na vele woeste reacties van kijkers besloot RTL om de Lucky dan maar te verwijderen. Ook op RTLXL kunnen we het losse fragment niet meer vinden. Op moment van schrijven kun je de Lucky nog wel zien als je de hele uitzending van Beau terugkijkt.

Woeste reacties

Beau zag de bui al hangen en sloeg zijn handen voor zijn ogen toen hij de Lucky aankondigde. Kijkers thuis bleven verbaasd achter. Mediacourant wist nog wat reacties te vangen die onder het inmiddels verwijderde filmpje stonden. "Dit gaat veel te ver. Had je hoger ingeschat Beau, zoveel disrespect naar het slachtoffer. En zo maak je van dader ook soort van slachtoffer", reageerde ene Chantal. 

Kijker Roy ging nog een stap verder. "Als je dacht dat het niet nog erger kon… Van mij mag Humberto vanaf maandag al beginnen. De schade die aan dit talkshowvod is toegebracht door Beau en zijn redactie is niet meer te herstellen. Shame on you Beau, Sander en RTL." Ook twitteraar De Buurvrouw kon er niet bij. "Wát mankéren jullie? Over de rug van een 12-jarig jongetje wiens trauma amper een dag oud is. Gatverdamme wat gaan jullie af zeg. Fout op fout op fout op… Knettergek."

Wat zien we in de Lucky?

Sander haakte met deze Lucky in op de ophef die ontstond nadat Beau bekendmaakte dat Bilal Wahib bij 'm zou aanschuiven. "Mag ik bij jou huilen op tv, Beau? Ik vroeg een jongen om zijn dollo en het spijt me zoooo. Mag ik bij jou huilen in je talkshow? Het spijt me zo, kan jij me redden Beau?", klonk het. "Laat je piemel zien! Ik zweer het, het was een grap, geen kinderporno! Laat je plasser zien! Oooh ooh, hooo Beau, bedankt dat ik mocht huilen in je talkshow", ging het verder.

Beau is elke werkdag om 22:00 uur te zien op RTL 4.

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws: