Do in Expeditie Robinson

Kijkers van Expeditie Robinson zagen gisteren dat Britte werd getroffen door een flinke dosis karma! Ze werkte Jasmine er op een doortrapte manier uit, maar het lot kwam als een boemerang terug. Kijkers zagen nóg iets opvallends: Do won de puzzelopdracht, maar haar uitslag klopte voor geen meter! RTL geeft opheldering.

Do won in de uitzending van zondag een verschrikkelijke puzzelopdracht. Het rekenen was niet eens zo heel moeilijk, maar de kandidaten werden ‘gemarteld’ met geluidsopnames van hun gezin of geliefde. Het zijn tactieken waar ze in een Chinees heropvoedingskamp jaloers op zouden worden, maar Do hield haar hoofd koel en loste de puzzel op!

Article continues after the ad

Toch?

Tenzij Expeditie Robinson weer een of andere vage nieuwe regel had verzonnen, klopte deze oplossing totaal niet!

Expeditie Robinson richting het eind

RTL heeft inmiddels gereageerd op de verwarde kijkers. Volgens de zender gaat het om een montagefout. Do had wél als eerste de juiste oplossing te pakken, maar in de uitzending is een shot gebruikt van toen ze nog bezig was.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Inmiddels is Expeditie Robinson bíjna klaar voor de samensmelting, waarin de bewoners van de verschillende eilanden bij elkaar komen. Aanstaande donderdag zien we eindelijk welke twee kandidaten vlak voor de samensmelting afvallen: Britte, Sandra, Yuki, Jay-Jay of Robbert kunnen donderdag nog vlak voor het einde afvallen.

Je ziet Expeditie Robinson elke zondag om 20:00 uur en elke donderdag om 20:30 uur op RTL4.