Ruben Nicolai in Lego Masters Kerstspecial 2020

Vorige maand werd bekend dat we kunnen uitkijken naar een heuse LEGO Masters Kerstspecial. Om alvast in de stemming te komen, onthulde RTL vandaag de eerste beelden!

LEGO Masters

Dit voorjaar scoorde RTL een megahit met LEGO Masters. Zoals de titel al weggeeft, nemen de beste LEGO-bouwers van Nederland het in deze spelshow tegen elkaar op. De positieve insteek van het programma viel enorm in de smaak bij de kijkers en het duurde niet lang voordat er een tweede seizoen van LEGO Masters werd aangekondigd. Zover is het nog lang niet, maar we kunnen wel al beginnen met aftellen naar de LEGO Masters Kerstspecial!
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)


Nicolette Kluijver

In de preview van de LEGO Masters Kerstspecial is te zien hoe de kandidaten zich wagen aan de kunstzinnigste creaties met de Deense bouwblokjes. Het grote verschil met de reguliere seizoenen is dat het deelnemersveld deze keer bestaat uit BN’ers. Onder meer Nicolette Kluijver, Kaj Gorgels en Heleen van Royen zullen het tegen elkaar opnemen in de kerstspecial. Stiekem ook wel weer jammer, want LEGO Masters werd mede een succes dankzij de ‘gewone’ kandidaten.

Article continues after the ad

Brickmaster

De presentatie is daarentegen wel weer gewoon in handen van Ruben Nicolai. Bas zal deze keer niet te zien zijn in de LEGO Masters Kerstspecial. De spraakmakende Brickmaster heeft aangegeven dat hij de kerst in Denemarken wil doorbrengen met zijn familie. De creaties van de BN’ers zullen nu worden beoordeeld door LEGO-bouwmeester Jonathan.

De LEGO Masters Kerstspecial is op zaterdag 26 december te zien om 20.00 uur bij RTL 4!