Luuk Ikink, RTL Boulevard

Luuk Ikink shinede afgelopen maandag nog in RTL Boulevard, maar sinds dinsdag was de vaste waarde van de show in geen velden en wegen meer te bekennen. Waarom? Dat legde Marieke Elsinga vanavond uit.

Article continues after the ad

Nee, hij is niet getroffen door corona, een normaal griepje en is ook niet afwezig vanwege familieomstandigheden. Luuk moest namelijk onder het mes.

Zonder bril op tv

Zijn collega Marieke Elsinga, die overigens zelf ook nog werd verrast, vertelde het tussen neus en lippen door. "Luuk Ikink heeft dus zijn ogen laten laseren. Hij schijnt er morgen weer te zijn en dan gaan we dus voor het eerst Luuk op tv zien zonder bril", verklapte ze na de social corner. "Dat is wel een ding toch?"  voegt ze nog even toe.

En inderdaad: Luuk staat al sinds zijn eerste tv-optreden bij RTL Late Night bekend om zijn opvallende brillen én kattenfilmpjes. Dit beeld is dus heel binnenkort verleden tijd.

 

Gegroeide gezichtsbeharing 

Wie Luuk Ikink al een tijdje niet op tv heeft gezien, moet de volgende keer vast even met zijn ogen knipperen. Naast het laseren van zijn ogen besloot hij namelijk kort geleden ook om zijn scheermes aan de wilgen te hangen. Hierdoor heeft hij nu een baardje waar sommige mannen nog weleens jaloers op kunnen zijn.

De new en improved Luuk Ikink is morgen weer te zien bij RTL Boulevard, om 18.35 uur op RTL4.