Luuk Ikink, RTL Boulevard

RTL Boulevard ging vanavond niet geruisloos voorbij. Vlak voor het einde van de show klapte het programma van de zender met verontrustende kijkers tot gevolg.

Article continues after the ad

Luuk Ikink kreeg van de mensen achter de schermen van RTL Boulevard een seintje dat hij niet te horen was, maar daar bleken zij meer last van te hebben dan de mensen thuis. "Hier gewoon te horen, alleen een gedeeld beeld", waarschuwde een Twitteraar. Vlak daarna hoorden de kijkers Diederik Jekel nog zeggen: "Je kruis hangt bovenin beeld", voordat de zender helemaal op zwart ging.


Sabotage

De grote vraag is natuurlijk wat er precies gebeurde, maar de kijkers hebben wel een idee. "Ik denk dat Bridget de boel gesaboteerd heeft bij RTL Boulevard". De presentatrice is namelijk vanwege het coronavirus al even niet meer te zien. Helaas voor die 'fan': ze keert later gewoon terug. Iemand anders gaf Beau de schuld die kort daarna even wat mocht zeggen over de terugkeer van zijn talkshow. Tja, wie zal het zeggen? Volgens Luuk zelf was het vast iets met computers.