Viviënne van den Assem in RTL Boulevard

Na een angstig weekend keerde RTL Boulevard vanavond eindelijk terug op televisie. Na de aanslag op Peter R. de Vries ontving het programma dit weekend stevige bedreigingen. Schijnbaar wilde iemand met een raketwerper op de studio schieten.

In de nieuwste aflevering, vanaf een geheime locatie, keken de dames en heren van RTL Boulevard terug op een heftige periode.

Presentatrice Viviënne van den Assem was aanwezig toen de politie de redactie waarschuwde van de dreiging. “Wij hebben altijd voorafgaand aan onze uitzending een repetitie, en toen kregen we bericht dat er een ernstige dreiging was richting het pand, en dat we dat zo snel mogelijk moesten verlaten. Ik kan je zeggen dat dat wel een vreemd en eng bericht was. Iedereen was heel alert en met de gebeurtenissen van eerder die week was er toch al een beladen sfeer in de studio.”

Article continues after the ad

Korte Pauze voor RTL Boulevard 

Volgens Luuk Ikink had het team de mogelijkheid om zondag een uitzending te maken, maar kozen de medewerkers voor een dagje rust. “We hebben toen met elkaar gezegd: we hebben even een korte pauze nodig om op adem te komen. Het was al zo veel en wat er zaterdag nog bij kwam.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Kijkers leefden enorm mee met Viviënne en Luuk, die toch een beetje nerveus leken na alle consternatie.

Aanslag op Peter R. de Vries

Nadat misdaadverslaggever Peter R. de Vries vlakbij de studio van RTL Boulevard werd neergeschoten verkeert hij nog altijd in kritieke toestand. Na de ernstige bedreigingen aan het adres van RTL Boulevard gingen de makers op zoek naar een andere studio, waarvan de precieze locatie onbekend is.