Rob Goossens - RTL Boulevard - Giel Beelen

Het ging er vanochtend weer eens gezellig aan toe op Twitter! RTL Boulevard-deskundige Rob Goossens trapte in een grap van Giel Beelen, maar hij kon er slechts om lachen als een boer met kiespijn.

Article continues after the ad

Giel Beelen kondigde vanochtend om de radio aan dat het 'zijn laatste uitzending van mei' was, maar dat het 'mei' in plaats van 'mij' was, begreep Rob Goossens niet helemaal. Hij twitterde namelijk kort daarop. "Zo, dat was de carrière van Giel bij Veronica. Maakt zojuist bekend dat hij per direct stopt."

Grapje

Al snel werd hij er door collega's op gewezen dat Giel het niet zo bedoelde. "De laatste van mei?", schrijft Hannelore Zwitserlood. Alleen daar kon de mediadeskundige (die al eerder zijn ongenoegen over Mediacourant liet horen) niet zo hard om lachen. "Ben erin getrapt. "Laatste uitzending van mei." Nouja, joke's on you, Giel, eens kijken of je dit op 30 september ook nog grappig vindt", liet hij weten, doelend op het aflopende contract van de radiodj.

Slechte verliezer

Zijn ietwat verdedigende reactie kreeg echter geen bijval van zijn volgers. "Wat een slecht verliezer ben jij, joh", vindt Domien Verschuuren. "Zo zo is het persoonlijk Rob of wil je gewoon graag je gelijk halen? Zeer onprofessioneel", reageerde Giel Beelen zelf. Rob kon het niet laten om daar vervolgens ook nog op te reageren: "Gisteren hebben talloze van je collega's die er een stuk minder warmpjes bij zitten dan jij, te horen gekregen dat ze ontslagen worden. Maar vertel me meer over hoe onprofessioneel het is dat ik me dan aan een 'grap' over het einde van je dienstverband stoor." En daarna was het nog lang onrustig op het socialmediaplatform... en laat dat nu precies de reden zijn waarom Kees van der Spek daar niet meer actief is.