Bij RTL Boulevard werd de vermeende affaire van collega Humberto Tan met Dionne Stax in stilzwijgen gehuld. Tot vanavond: er werd eindelijk aandacht aan de kwestie besteed.

Kritiek

Sta je bekend als notoire roddelrubriek, dan valt het wel heel erg op als je dat ene grote onderwerp dat overal besproken wordt, niet behandelt. De kritiek vloog RTL Boulevard de afgelopen week om de oren. AD-recensent Angela de Jong vindt dat het programma zich ‘volkomen belachelijk' maakt door de affaire Tan-Stax dood te zwijgen en ook oud-presentator Winston Gerschtanowitz verbaasde zich:"Als Albert er nog was geweest, in het oude Boulevard, dan had het zeker in de uitzending gezeten."

Discussie

Eigenlijk konden ze er niet onderuit, er moest tenminste eenmalig aandacht aan de kwestie worden besteed. Dat deden ze bij Boulevard vanavond in de vorm van een discussie: moet Humberto er niet gewoon zelf iets over zeggen. Misdaadjournalist John van den Heuvel is van mening dat de twee vermeende dortelduifjes niet gedwongen moeten worden om erover te praten. Frank Dane was het daar niet mee eens: "Hij heeft een dagelijkse talkshow en is nu zelf het nieuws. Daar zou je toch iets over moeten zeggen? En wij eigenlijk ook." Met die laatste opmerking durfde Dane de vinger wél op de zere plek te leggen. 

Humberto en Dionne

Ruim een week geleden kwam naar buiten dat Humberto Tan niet meer bij zijn gezin woonde, maar na zijn dagelijkse talkshow op het Amsterdamse Rembrandtplein naar een ander appartement reed. Hij zou een affaire hebben met nieuwslezeres Dionne Stax en er wordt tevens vermoed dat hij wel vaker een scheve schaats reed. Tan noch Stax is tot op heden op de geruchten in gegaan.

Secret Life of Pets 2 Chloe
Secret Life of Pets 2 Chloe

Eerder deze maand hadden we de eerste teasertrailer voor The Secret Life of Pets 2 in de vorm van een filmpje over hond Max. Toen kondigde studio Illumination al aan dat dit de eerste van een reeks karakter-trailers zou zijn, waarin de verschillende huisdieren één voor één de revue zouden passeren. En hier is dan trailer nummer twee, waarin het draait om kat Chloe.

 

 

De bolle viervoeter probeert haar baasje wakker te maken, maar die doet echter alsof ze slaapt. Pas als Chloe dreigt een haarbal over het bed uit te spugen veert haar bazin overeind! Hierna zien we Chloe ook nog even oefenen op al haar katten-geluiden. In de Amerikaanse versie wordt haar stem ingesproken door Lake Bell, in de Nederlandse uitvoering is het Karin Bloemen die Chloe's stem voor haar rekening neemt. Hier ook nog de Nederlandse trailer:

 

 

Wij kijken intussen alvast uit naar een karakter-trailer voor het door Kevin Hart ingesproken konijn Snowball, toch wel één van de smaakmakers van de eerste Secret Life of Pets. Het vervolg op deze razend succesvolle animatiekomedie uit 2016 draait vanaf 7 juni 2019 in de bioscoop.

 

Aquaman final trailer
Aquaman final trailer

Waar heel Nederland momenteel druk is met de aankomst van Sinterklaas wachten DC-fans én heel vrouwelijk Nederland ongeduldig op de komst van een andere held met baard, die een week na 5 december voor menig heerlijk avondje zal zorgen. We hebben het dan natuurlijk over Aquaman, die vanaf 13 december de bioscopen binnen komt zwemmen. Om de onlesbare dorst naar méér Aquaman te stillen is hier een nieuwe trailer.

 

 

Originele kostuum

De eerste en tweede trailer zorgden al voor volop enthousiaste reacties, en deze laatste trailer doet er nog een schepje bovenop. Ook al zitten er niet echt heel veel nieuwe beelden in die we nog niet in de tweede trailer zagen, toch ziet het er allemaal erg kleurrijk uit. DC-fans zullen vast blij zijn dat Jason Momoa opduikt in het originele gouden Aquaman-kostuum uit de comics. Vrouwelijke lezers zullen daar vermoedelijk juist van balen, want die zien deze uit de kluiten gewassen Hawaïaan toch liever in zijn blote bast.


Magische Drietand

Deze derde trailer poogt ons ook iets meer over het verhaal te vertellen, maar meer dan dat Aquaman op zoek moet naar zijn magische drietand hebben we er niet van meegekregen. We waren te druk met kijken naar kleurrijke achtergronden en werden steeds afgeleid door weer een grote bekende naam die opeens in het beeld verschijnt. DC pakt echt uit hier met een sterrencast bestaande uit Nicole Kidman, Temuera Morrison ("Jake The Muss uit Once Were Warriors), Willem Dafoe, Dolph Lundgren, Patrick Wilson, en natuurlijk Jason Momoa en zijn tegenspeelster Amber Heard. Maak je borst maar nat dus!