Olcay Gulsen

RTL's zenderbaas Peter van der Vorst bladerde vorige week niet bepaald lachend door Veronica Magazine heen. Hij zag het interview met Olcay Gulsen voorbijkomen, waarin ze aangaf dat ze RTL Boulevard op een gegeven moment echt niet meer trok. Peter ging direct verhaal halen bij Olcay.

Article continues after the ad

Olcay zat enige tijd achter de RTL Boulevard-desk, maar is nu blij dat ze "niet meer elke dag een showtje hoeft op te voeren". Al dat geroddel, wie ligt er met wie in bed. Nee hoor, helemaal klaar mee. "Die halleluja-stemming als Marco Borsato weer eens was vreemdgegaan of iemand anders kapotging... Are you fucking kidding me?

Peter van der Vorst ging appen

De RTL-zenderbaas begon in 2001 bij RTL Boulevard dus de man heeft er zelf ook nogal een historie in zitten, zullen we maar zeggen. "Peter van der Vorst heeft mij persoonlijk een bericht over mijn interview met Veronica gestuurd. Hij zei dat ik me negatief had uitgelaten over Boulevard, maar dat is absoluut niet mijn bedoeling",  onthulde Olcay in De Perstribune op NPO Radio 1.

 

Niet zo bedoeld

Olcay wilde helemaal niet negatief doen, legde ze uit. "De context was dat de journalist aan mij vroeg waarom ik minder in de media te zien was. Toen zei ik: ja, als je geen live-televisie maakt en Boulevard is typisch zo’n programma waarin je elke dag je mening over iets geeft en daardoor beland je vaak in de headlines."


Wie doet het met wie?

Olcay leerde veel bij Boulevard, voegde ze er ook aan toe. Maar - en tja, dat is toch echt een beetje de crux van zo'n programma: "Ik had niet per se iets met roddel en achterklap. Het interesseert mij niet wie het met wie doet, weet je wel, en daar drijft zo’n programma wel op. Dat is nou eenmaal zo".


Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws: