Roy Donders, Evert Santegoeds

We zeggen: harde krullen en Brabantse worstenbroodjes en je weet vast over wie we het hebben: Roy Donders natuurlijk! De zanger is terug met een nieuwe hit, al was dat niet het enige onderwerp van gesprek bij Shownieuws.

Article continues after the ad

Het zal 'de stylist van het zuiden' echter een 'worstenbroodje' wezen. Hij is in de wolken met zijn nieuwe single.

Tropische sferen in de regen

"We hadden echt een toplocatie buiten aan het strand met palmbomen en alles erop en eraan", vertelde hij vanavond bij Shownieuws. "Maar toen ineens sloegen de weersvoorspellingen om. Het zou de hele dag bewolkt zijn en met 90% kans op regen." Dat hield hem echter niet tegen, want de Spaanse sferen, zijn Flamenco-danseressen en zijn vrolijke outfits weren gewoon naar binnen gehaald.

Bekijk hieronder naar de zomerse opnames.

Op naar... Turkije

Allemaal leuk en aardig zo'n Spaanse clip, maar Roy Donders, die naast deze zangcarrière ook nog eens een beautykliniek runt, vertrekt zelf binnenkort naar Turkije. Volgens Evert Santegoeds overigens niet zomaar voor een leuk vakantietje. "Roy is daar vorig jaar al geweest om van alles aan zijn lijf te doen. Daar heeft hij zelfs een sixpack aan overgehouden en hij gaat nu op herhaling", legt Evert uit. "Om het bij te houden en om iets extra's te doen. Wat dat is, zullen we later wel zien. Hij verraadde later dat het iets aan zijn gezicht zal zijn."

Verontwaardiging

Bij de Shownieuws-redacteuren roepen deze chirurgische operaties wel de nodige vragen op. "Hoe oud is die gozer? 30 of zo?" roept Evert verontwaardigd uit. "Ik houd echt mijn hart vast met al die operaties op die leeftijd. Jongens, het is toch veel te vroeg?" Ook William Rutten denkt er het zijne van. "Van mij hoeft het niet. Volgens mij zag hij er best goed uit." Tja, als Royke maar gelukkig is...

Shownieuws is iedere avond om 21.45 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.