Roy Donders

Sporten? Neh. Reality-ster Roy Donders 'koopt' gewoon "een perfect strak lichaam". Hij reist af naar Turkije en laat daar zowat over heel zijn lichaam vet wegzuigen.

Article continues after the ad

'Royke', die laatst weer eens op tv kwam en vermoedelijk nog altijd hoopt op die ene grote comeback, is de afgelopen jaren veel afgevallen, zo liet hij gisteren weten op Insta. "Daar heb ik veel voor laten staan en hard mijn best voor gedaan." Toch heeft de bekende Brabo nog niet het lichaam dat 'ie eigenlijk zou willen.

'Overal liposuctie'

"Alleen sporten is nou eenmaal niet mijn ding. Ik begin eraan en na twee of drie keer ben ik er weer klaar mee. Maar ik wil wel een perfect strak lichaam, dit is iets waar ik al mijn hele leven van droom." Vervolgens komt Roy met een hele waslijst aan dingen die hij aan zijn lichaam gaat laten doen. "Full body liposuctie, liposculptuur, lipolazer en J plasma en mijn kin.. ❤️❤️ " Euhm, oke dan! Maar wat betekent dat in hemelsnaam? Wat is J plasma? We hebben nog steeds geen idee. Roy gaat in ieder geval zijn buik, rug en lovehandles onder handen laten nemen, verduidelijkte 'ie gisteren in Shownieuws. "Eigenlijk overal liposuctie."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoi hoi lieve volgers, zoals jullie weten ben ik de afgelopen jaren veel afgevallen. Daar heb ik veel voor laten staan en hard mijn best voor gedaan. Alleen sporten is nou eenmaal niet mijn ding , ik begin eraan en na 2 of 3 keer ben ik er weer klaar mee😂. Maar ik wil wel een perfect strak lichaam, dit is iets waar ik al mijn hele leven van droom. En die droom gaat nu eindelijk uitkomen, ik zal wel veel reacties krijgen van doe normaal , waar ben je mee bezig bla bla bla ... het is mijn lichaam , mijn leven en ik word daar gelukkig van... wat ik ga doen is het volgende : full body liposuctie , liposculptuur , lipolazer en J plasma en mijn kin.. ❤️❤️ kortom ik word helemaal strak en plat... ik ga samen met mijn vriendin @biancavoomvoom dit is trouwens wel heel fijn om dit samen aan te gaan. ik kan niet wachten om te starten , voor wie het leuk vind houd mijn stories in de gaten de komende week , en die het niet leuk vind die kijkt deze week niet 😂😂😂 Over 2 a 3 zet ik ook een vlog online met alle ins en outs... ❤️❤️❤️ @healthbeautysurgery @romytaniaclinicsnl @biancavoomvoom #liposuctie #operatie #figuur #droom #fitbody #eendroomdieuitkomt #❤️❤️❤️

Een bericht gedeeld door Roy Donders official (@roydonderstv) op

 

Strak en plat

Royke wil geen grammetje vet meer. "Ik word helemaal strak en plat..." Hij kondigt in zijn Insta-Stories (waar je deze hele medische road trip kan gaan volgen) aan dat hij woensdag naar Turkije vliegt voor de operatie. "Waarschijnlijk als ik straks mijn kleren aan heb zie je helemaal niets anders aan mij. Ik doe het puur voor mezelf, niet voor iemand anders, niet om op een of andere Ken te lijken of op een barbiepop te lijken of nep te worden. Gewoon zodat mijn huid wat strakker is." Dit is overigens niet de eerste metamorfose die de 'Stylist van het Zuiden' ondergaat. Eerder dit jaar verraste hij zijn volgers met een nieuwe look.