Roy Donders

Na een carrière als realityster en handelaar in huispakken gooit Roy Donders het over een hele nieuwe boeg. De stylist van het zuiden heeft zijn eigen kliniek geopend!

Op zijn Instagrampagina deelt de Brabander het goede nieuws. “Eindelijk mag ik met jullie delen waar ik druk mee ben geweest, namelijk met het oprichten van mijn nieuwe onderneming Kliniek Donders!” Ze zijn gespecialiseerd in huidverbetering. “Eigenlijk alles om mooi, jong en fris te blijven.

Veel certificaten

De Brabander heeft het afgelopen jaar dus niet stilgezeten. “Ik heb zelf veel opleidingen gedaan en certificaten behaald.” Deze nieuwe vaardigheden gaat hij ook toepassen in de kliniek. Roy vindt het namelijk heerlijk om zelf behandelingen uit te voeren. “Ik heb altijd graag met mensen gewerkt en ben heel blij dat ik dat nu weer kan gaan doen.

Article continues after the ad

 

Geen tijd voor TV

Nu hij zijn eigen kliniek heeft, zal hij waarschijnlijk geen tijd meer hebben voor tv-werk. Naast zijn eigen realityserie Roy Donders: Stylist van het Zuiden deed hij in 2019 mee aan Expeditie Robinson. Ook zagen we hoe Roy op date ging in het programma Lang Leve de Liefde. Ben je benieuwd wat hij nog meer heeft uitgespookt? Wij zochten voor je uit wat er verder met Roy Donders is gebeurd.