Roy Donders bij de perspresentatie van Expeditie Robinson 2019

New year, new hair, moet reality-ster Roy Donders hebben gedacht. Hij mocht afgelopen week weer wat kaarsjes uitblazen (29) en zijn nieuwe levensjaar gaat gepaard met een verse metamorfose!

Article continues after the ad

Zo te zien is Royke - aka 'Stylist van het Zuiden' - weer een beetje bijgekomen nadat het coronavirus zijn Tilburg bereikte. De afgelopen week trakteerde hij zijn vele insta-volgers op een stel kiekjes waarin we 'de nieuwe Roy' zien. Nieuw kapsel, baardje erbij; je herkent 'm bijna niet meer terug!


Reacties

Zijn nieuwe look levert een spervuur aan reacties op. Velen vinden Roy 2.0 helemaal top, al zijn er natuurlijk ook altijd wat haters te vinden. "Ik zie liever je oude look terug", vindt ene Linda. "Dit is meer porno." Oef!

 

Reality-ster

Voor Roy was 2019 het jaar waarin zijn grote droom weer een beetje werkelijkheid werd: terug op tv komen. Hij mocht meedoen aan het succesvolle, maar ook omstreden seizoen van Expeditie Robinson én dook op in de BN'er-show Dancing on Ice. Nu nog de terugkeer van zijn hilarische reality-show en ook het nieuwe jaar kan niet meer stuk voor Roy.