Roxeanne Hazes

Meestal doe je een extra trui aan met de winter in het vooruitzicht. Maar daar trekt Roxeanne Hazes zich helemaal niks van aan!

Korreltje Zout

Morgen ligt het nieuwe Linda.Meiden Winterboek in de schappen. En op de voorkant staat niemand minder dan Roxeanne Hazes! Op Instagram deelt de zangeres alvast een voorproefje van de cover. En daaruit blijkt dat we het winterthema met een korrel zout moeten nemen. Letterlijk in dit geval, want deze editie van het Linda.Meiden Winterboek staat helemaal in het teken van koken en eten!
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

S/O naar al die mensen, die van hun lichaam proberen te houden. Ook al vertelt de maatschappij je soms iets anders. Voor jou, die denkt nooit goed genoeg te zijn. Voor jou, met je mini tietjes, mega boobs, rechtopstaande borsten, peren titties, zonder borsten, hang-sack boobies. Omarm jezelf! Je beslist niet zomaar dat je, je lichaam haat. Het wordt je simpelweg geleerd. Dus in plaats van zo streng voor jezelf te zijn, mag je lichaam ook wel eens bedankt worden. Want je hebt er maar één en dat is helemaal van jou. Dus wees er een beetje lief voor. Oh, en ik sta op de cover van het @linda_meiden #winterboek.😍 Samen met die leuke @bilalwahib ga ik de diepte in over de liefde, seks & snacks. Dat in combinatie met een heerlijke shoot van ons saampjes. Vanaf nu overal te koop! Veel leesplezier, lieve mensen❤️🥰 #BodyPositivityMovement #LindaMeidenWinterboek •• Fotografie: @anhkietduong Styling: @lidewijmerckx Visagie: @carlossaidel

Een bericht gedeeld door 𝕯𝖔𝖈𝖍𝖙𝖊𝖗 𝕯𝖗𝖊 ⚡️ (@roxeannehazes) op


‘Mini tietjes en mega boobs’

Dat verklaart meteen Roxeanne Hazes haar bovenstukje heeft verruild voor een stel gebakken eieren. Daarbij heeft zij een inspirerende boodschap voor haar volgers die misschien minder snel zouden poseren met een spiegelei op de edele delen. “Voor jou, die denkt nooit goed genoeg te zijn. Voor jou, met je mini tietjes, mega boobs, rechtopstaande borsten, peren titties, zonder borsten, hang-sack boobies. Omarm jezelf!” Zou Rox toevallig de nieuwste Videoland-docu van Miljuschka hebben gezien?

Dre en Rox

De pikante cover valt in ieder geval in de smaak bij haar volgers! “Hahaha, I love you! Dit wordt top!”, reageert haar broertje André Hazes. Het blijft mooi om te zien dat Dre en Roxeanne elkaar weer helemaal gevonden hebben. Ook Gordon giert het uit: “Geweldig!” Roxeanne is trouwens niet de enige die uit de kleren ging voor het nieuwe Linda.Meiden Winterboek. Ook zanger en acteur Bilal Wahib poseert in zijn verjaardagskostuum in de keuken. Smakelijk eten!

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Soof wilde thee👀 @linda_meiden @roxeannehazes ❤️

Een bericht gedeeld door Bilal el mehdi wahib (@bilalwahib) op