Roxeanne Hazes

Zangeres Roxeanne Hazes weet wel hoe ze met de quarantaine-verveling moet omgaan! In een hilarisch filmpje verandert ze voor even in Chateau Meiland-realityster Martien Meiland. Wat goéééééd!

Article continues after the ad

In het TikTok-filmpje, dat ze ook met haar vele insta-volgers deelde, zien we hoe 'Rox' als het ware playbackt op enkele hysterische quotes van Martien. Het thema: vakantie! "Wie is dit als diegene weer op vakantie mag?", vraagt ze haar volgers.

 

Reacties

Haar volgers "gaan stuk" en dromen lekker weg bij de gedachte dat we ooit weer op vakantie kunnen. Tevens herkennen ze zich wel in de woorden van Martien. "Meid, wat is het hier goéééd.

Martien-imitators

Roxeanne is niet de enige BN'er die Martien nadoet. Zo doet stylist en presentator Fred van Leer lekker mee! Hij doet ook enkele typische Martien-uitspraken en gooit er zelfs een vleugje method acting in. Maxime Meiland is enthousiast en reageert met een lachende emoji. Oftewel: goedgekeurd door de familie!

 

Meiland-quarantaine

Dit soort filmpjes zorgt natuurlijk voor héérlijke afleiding in deze bizarre tijden. Hopelijk geeft het De Meilandjes zelf ook wat vertier. Die zitten - net als zovelen - ook in grote onzekerheid. Gaat het kasteel in quarantaine? Gelukkig kwam er ook nog een lichtpuntje. Huishoudster en familievriendin Nadège mocht het chateau niet in door de lockdown, maar werd laatst toch herenigd met Martien en co!

Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien SBS6.