Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes ligt momenteel in de clinch met moeder Rachel, maar de band met broertje André is sinds hun reünie eerder dit jaar weer helemaal oké. Ook kan 'Rox' het bijzonder goed vinden met Dré's toekomstige vrouw Monique Westenberg.

Article continues after the ad

Dat vertelde Roxeanne gisterenavond in RTL Boulevard. Dát het wel goed zat tussen de dames wisten we eigenlijk al toen ze plannen smeedden voor een gezamenlijke boerderij!

Zussen

"Ik kan dit jaar alleen maar afsluiten met een heel warm gevoel en daardoor ook heel erg uitkijken naar volgend jaar", aldus Rox, die mede door de hereniging met haar broertje weer lekkerder in haar vel zit. Ook de relatie met Monique is hartstikke goed. "Ik kan ongelooflijk goed met Monique." Ze ziet haar "niet alleen als zus, maar ook als vriendin". "Dat is gewoon héél erg fijn."

Leegte opgevuld

"Ik ben een soort van sprakeloos van, want ineens gaat je broertje trouwen", zei ze over het aanzoek van André. "Het is echt een match made in heaven." Het moment dat Rox en Dré weer contact met elkaar kregen, was enorm verhelderend voor haar. "Toen wist ik dus ineens: wow, dit is die leegte die ik al die tijd heb gevoeld."