Roxeanne Hazes

Ja je leest het goed! Roxeanne Hazes komt zichzelf tegen op een voet fetisj-site! Hoe ze daar dan achterkwam, gaan we niet vragen, maar Roxeanne vond op de site Wikifeet haar eigen voeten staan! Op Instagram deelt ze haar bizarre vondst. 

'Mind is blown'

Roxeanne weet niet wat ze meemaakt. "Oké guys, mind is blown. Er bestaat zoiets als WikiFeet. En het is precies wat je denkt dat het is", legt ze uit. Als de zangeres dan haar eigen naam in de zoekbalk tikt, verschijnen er tientallen foto's van haar voeten! De voetfetisjisten (zeg je dat zo?) kunnen haar voeten ook nog een beoordeling geven. "Vervolgens kunnen mensen het ook nog raten en ik heb dus 'ok feet'!", roept ze lachend. Je ziet het hele gebeuren allemaal op haar Instagram stories.

WikiFeet is dus een site waar allemaal voeten op staan voor de liefhebbers. Naast Roxeanne Hazes zijn er nog meer BN-er voeten te vinden. Je mag zelf bedenken wat mensen met die foto's doen...

Article continues after the ad

De Hazes-familie

Even over een ander onderwerp dan. De Hazes-familie staat al hun hele leven in de schijnwerpers. Broer en zus Hazes hebben al een tijdje geen contact meer met elkaar, maar daar leek onlangs verandering in te komen toen de 2 neefjes lief samen aan het spelen warenOok met haar moeder kan Roxeanne niet door een deur, maar hopelijk komt daar ook ooit verandering in. Op Instagram deelde 'dochter Dré' vandaag nog een speciaal filmpje om haar vader te feliciteren, die vandaag 69 zou zijn geworden.