Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes zit vrijwillig in thuisquarantaine met haar vriend en zoontje. In een videogesprek met Merel Westrik in Ladies Night is ze wel héél eerlijk over haar persoonlijke hygiëne in deze tijden van crisis. "Mijn vriend zei gister: 'Rox, het is dag 6 dat je niet hebt gedoucht'."

Het schiet er bij in

Het is ook zwaar zo'n thuisquarantaine met een kind dat "om 5 uur 's ochtends beslist dat de dag begint". De hele dag een kind vermaken, het huishouden regelen, dan kan dat douchen er wel eens bij inschieten. Maar 6 dagen? Merel weet niet hoe ze moet reageren. "Dag 6...", begint ze, waarna ze snel doorgaat met Ladies Night - dat overigens volgens Linda de Mol binnenkort beter kan stoppen.


In huis vermaken

Merel vroeg Roxeanne om wat opnames die laten zien hoe ze haar dag in quarantaine doormaakt. "We kregen beelden door die we niet echt vonden passen bij het leven van een 27-jarige rock & roll-artiest", aldus de Net5-presentatrice. Dochter Hazes (die een ruzie met zoon Hazes ontkent) heeft alle kruiden gesorteerd en doet internet challenges met haar vriend. Wat wil je nog meer?


Ladies Night is elke woensdag om 20:30 te zien op Net5.

Article continues after the ad