Binnenkort gaat het nieuwe seizoen van De Slimste Mens van start. En daarbij prijken een aantal opvallende namen op de gastenlijst!

Schaatser

Volgende maand begint alweer het dertiende seizoen van De Slimste Mens, de populaire kennisquiz met presentator Philip Freriks en beroepsmopperaar Maarten van Rossem. En ook deze keer heeft de KRO-NRCV weer een flink aantal bekende en semi-bekende Nederlanders bereid gevonden om zich aan de tand te laten voelen door dit duo. Zo staan dit jaar onder meer Radio 2-presentator Gijs Staverman, oud-schaatser Mark Tuitert en voormalig hordeloper Gregory Sedoc op de gastenlijst!

Article continues after the ad

Alias

Maar de opvallendste kandidaat van het komende seizoen is ongetwijfeld Roxeanne Hazes. Persoonlijk kunnen wij niet boos worden op iemand die zich het briljante alias Dochter Dre heeft aangemeten, maar de meningen over deze zangeres zijn op z’n zachtst gezegd verdeeld. Nu maar hopen dat zij beter presteert dan haar voorganger Pete Philly! Afgelopen zomer ging journalist Roelof de Vries met de titel aan de haal. De finale van de kennisquiz trok toen niet minder dan 1,5 miljoen kijkers.

Het nieuwe seizoen van De Slimste Mens is vanaf maandag 10 december te zien op NPO 2.