Roxeanne Hazes

Nu hun 'koude oorlog' voorbij is (dat zijn de woorden van weekblad Privé) ging Roxeanne Hazes eindelijk eens naar een optreden van haar broertje André. En dat werd - in tegenstelling tot wat ze vooraf dacht - helemaal geen ongemakkelijke ervaring.

Article continues after the ad

Ze was nog nooit naar een André-concert geweest, zo beschrijft Privé, dat Roxeanne sprak na het monumentale momentje. "Het is natuurlijk best gek dat dit de eerste keer is", geeft ze aan. "Ik had van tevoren gedacht dat het allemaal wat ongemakkelijk zou aanvoelen, maar dat was niet zo."

Broer en zus

De Hazes-kids zijn weer helemaal on speaking terms na hun liefdevolle hereniging eerder dit jaar. En dus vond Rox het tijd voor een optreden van haar broer! Het werd een show in het Olympisch Stadion in Amsterdam, afgelopen week. En blijkbaar voelde zelfs een live ode van haar broertje - ja, die kreeg ze - niet awkward. "Ik heb enorm genoten. Hoe hij op het podium staat met zo’n grote band, dat is fantastisch."

Rox is onder de indruk

Roxeanne, die binnenkort opduikt in de jury van de Nederlandse RuPaul's Drag Race, was nogal onder de indruk van André's podiumkunsten. "Dan ben ik zo trots op hem. Het voelde als een familie-uitje. André is een vakman. Hoe hij zijn publiek entertaint, zo uniek." En die ode? Daar heeft 'Dré' enorm veel punten mee gescoord. "Geweldig toch, wat hij doet? Dit was één van de mooiste momenten uit mijn leven. Ik kreeg er een brok van in mijn keel. Dit is echte liefde."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dit is echt het liefste ever @andrehazes 😂❤️

Een bericht gedeeld door 𝕯𝖔𝖈𝖍𝖙𝖊𝖗 𝕯𝖗𝖊 ⚡️ (@roxeannehazes) op