Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes zit op een roze familie-wolk na de grote hereniging tussen haar en broertje André, die na jaren van radiostilte weer on speaking terms zijn. De zangeres deelt nu héérlijke beelden van die eerste ontmoeting!

Article continues after the ad

Op het ultiem schattige kiekje is te zien hoe André en Roxeanne's zoontjes Dré en Fender elkaar de hand schudden. "FAM❤️", schrijft Roxeanne erbij. Smelt smelt. André's vriendin Monique Westenberg is "Zo blij met dit moment ❤️."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

FAM❤️ 📸: @ishootpeople.nl

Een bericht gedeeld door 𝕯𝖔𝖈𝖍𝖙𝖊𝖗 𝕯𝖗𝖊 ⚡️ (@roxeannehazes) op

 

Reacties

De mooie beelden laten ook allerlei BN'ers smelten en dat komt niet door de hitte. "Dit is een prachtig beeld. Familie, koesteren!!!!! ❤️", schrijft actrice Lieke van Lexmond. "Dit is zooo lief!!! Alles en meer!❤️❤️❤️❤️❤️❤️Voor de FAM!!!", reageert actrice Toprak Yalciner. En zanger Brace legt de link met André Hazes senior. "Dit is wat die ouwe graag wil zien daarboven ❤️

Grote reünie

Rachel Hazes, de moeder van 'Dré' en 'Rox', vond de hereniging, ondanks dat ze zelf in de clinch schijnt te liggen met Roxeanne, natuurlijk hartstikke fijn. "Dat de kinderen en kleinkinderen weer samen zijn is mijn grootste wens", reageerde ze. "Bloed is dikker dan water zeg ik altijd maar." Inmiddels weten we al veel meer over de hereniging die de showbizzmedia domineerde. Zelfs het eerste appje van broer aan zus is bekendgemaakt!