Roxanne, B&B Vol liefde

Vorige week ging het realityprogramma B&B Vol Liefde van start met zes 'onbekende' Bed and Breakfast-eigenaren. Althans, het leek dat iedereen onbekend was. Er blijkt alleen één deelneemster aan de show al wat tv-ervaring te hebben! 

Article continues after the ad

Eigenaresse Roxanne was namelijk eerder met haar zus Dominique te zien in Steenrijk, Straatarm.

Hoge schulden

In het populaire SBS-programma ruilden de twee hardwerkende dames met alleenstaande moeder Renate. Zij zat met hoge schulden in haar maag en probeerde met man en macht de eindjes aan elkaar te knopen. Helemaal aangezien ze vanwege ernstige rugklachten niet meer fulltime kon werken.

Bijzonder cadeau

Hoewel de volledige aflevering niet meer online staat, is in het onderstaande fragment te zien wat Roxanne en Dominique voor Renate hebben gedaan. "We hebben speciaal voor jullie een mosselmiddag georganiseerd en daardoor konden wij samen met jullie vrienden uit de buurt een cadeaubon voor de schutting achterlaten." Een cadeau dat voor dit jonge gezin als een geschenk uit de hemel kwam.


Romantiek in aantocht

Nu is het natuurlijk voor Roxanne te hopen dat die leuke man voor haar als een geschenk uit de hemel komt vallen! Ze krijgt de komende weken bezoek van vier mannen, twee die ze op basis van hun inzending heeft uitgekozen en twee die haar familie heeft geselecteerd. De vraag is natuurlijk of daar een potentiële match tussen zit, al lijkt er bij meerdere B&B-eigenaren nog weinig sprake van romantiek. Wie weet of dat nog verandert.

B&B Vol Liefde is iedere maandag t/m donderdag om 20.30 uur te zien op RTL4. 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.