Zes jaar na de laatste Johnny English-film wordt er hard gewerkt aan een derde film in de comedyreeks. Rowan Atkinson heeft al laten weten dat hij weer in de huid zal kruipen van de prettig gestoorde geheim agent!

Article continues after the ad

Aanslag

De eerste Johnny English-film verscheen in 2003. Hierin speelde Rowan Atkinson een Britse geheim agent die zich het beste laat omschrijven als een kruising tussen James Bond en Mr. Bean. Hoewel de film maar matige kritieken kreeg van de filmrecensenten, was het een bescheiden hit aan de bioscoopkassa. In 2011 verscheen dan ook Johnny English Reborn, waarin de geheim agent een aanslag op de Chinese premier moet zien te voorkomen. Dat was echter niet zijn laatste missie, want volgend jaar keert Johnny English terug in de bioscopen!

Maigret

De opnames van de derde Johnny English-film zullen deze herfst van start gaan. Rowan Atkinson vertelde in een interview met The Sun dat hij er naar uitkijkt om weer een komische rol te spelen na de titelrol in de detectiveserie Maigret: “Ik heb comedy nog niet de rug toegekeerd.” Over het verhaal of de rest van de cast is helaas nog niets bekend, maar we kunnen je wel al vertellen dat de releasedatum van de film gepland staat voor oktober 2018.