Rosanna Kluivert

Kun je je nog herinneren dat Opgelicht?! recentelijk onderzoek deed naar de Kluivert Dog Rescue Foundation van Rossana Kluivert? Het tv-programma komt nu met een update. De stichting voor zwerfhonden op Curaçao wordt namelijk opgeheven.

KDRF gaat op in Dierenbescherming Curaçao

In een artikel op de website van Opgelicht?! lezen we dat de Kluivert Dog Rescue Foundation (KDRF) wordt opgeheven. De stichting gaat op in (de door de overheid gesubsidieerde stichting) Dierenbescherming Curaçao. En daar is KDRF-oprichtster Rossana Kluivert ook bij betrokken. Zij wordt namelijk beschermvrouwe van de Dierenbescherming op Curaçao.

Rosanna Kluivert ontdaan over Opgelicht?!

Opgelicht?! zette in een reportage vraagtekens bij de bestedingen van de Kluivert Dog Rescue Foundation. Kijkers waren daarna zwaar teleurgesteld in de vrouw van Patrick Kluivert en noemen haar zelfs een oplichter. Een enorm ontdane Rosanna besloot omroep AVROTROS vervolgens voor de rechter te slepen. Deze besloot echter dat Opgelicht?! niet hoefde te rectificeren.

Article continues after the ad

Dierenbescherming helpt honden en katten

Rosanna laat op Instagram weten dat de samenwerking “veel mogelijkheden biedt voor de toekomst”. De Dierenbescherming Curaçao beschikt volgens haar over een lang gevestigd asiel waar al jaren zowel honden als katten opgevangen worden. “Ook deze dieren verdienen een eerlijke kans en willen wij meer onder de aandacht brengen. Verder zullen we het asiel ondersteunen waar mogelijk met sterilisatie- en educatieprogramma’s”, aldus Rosanna.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kluivert Dog Rescue Foundation gaat Samen met de Dierenbescherming Curacao ❤️ Allereerst enorm bedankt dat zovelen van jullie ons steunen in ons streven om de zwerfhonden van Curacao een beter leven te geven. Om onze droom van ‘een eiland zonder zwerfhondenleed’ te kunnen verwezenlijken is eind vorig jaar een samenwerking aangekondigd tussen de Dierenbescherming Curacao en onze Kluivert Dog Rescue Foundation. De samenwerking is nu ver gevorderd en we hebben besloten als één organisatie verder te gaan. Om die reden wordt het KDRF opgeheven als aparte stichting en zal ik mij de komende tijd gaan inzetten als de Beschermvrouwe van de Dierenbescherming Curacao en zal een van onze bestuursleden plaats nemen in de raad van toezicht. Een samenwerking die veel mogelijkheden biedt voor de toekomst. De Dierenbescherming Curacao beschikt over een lang gevestigd asiel waar ze al jaren zowel honden als katten opvangen. Ook deze dieren verdienen een eerlijke kans en willen wij meer onder de aandacht brengen. Verder zullen we het asiel ondersteunen waar mogelijk met haar sterilisatie en educatie programma’s. Ik ben super blij en trots om samen met ons fantastisch team van vrijwilligers de Dierenbescherming Curacao te ondersteunen en bij te dragen aan de vermindering van het dierenleed op Curacao. Als u ooit op Curaçao komt bent u natuurlijk van harte welkom bij het Dierenasiel in Willemstad. We zouden het heel fijn vinden u te mogen begroeten. Volg ons op @kluivertdogrescue voor alles wat we doen en waar we iedereen bij nodig hebben #samensterk ❤️🍀🎉 ( foto’s zijn uiteraard niet nu gemaakt maar tijdens het tekenen in november van de samenwerkings overeenkomst )

Een bericht gedeeld door Rossana Kluivert (@rossanakluivert) op

Wij hopen slechts dat de dieren uiteindelijk de grote winnaars zullen zijn van deze gehele ophef!