De Bachelor lijkt een waar sprookje, maar kandidaat Roos heeft er een bittere nasmaak aan overgehouden. De realityster, die net als Maxime naar huis is gestuurd, kan haar ongenoegen in RUMAGTV dan ook niet voor zich houden...

Article continues after the ad

Het model kwam om te kijken of het een match kon zijn, maar achteraf bleek Tony niet haar 'prins op het witte paard'. 

Twee gezichten

"Ik heb best wel gemerkt dat hij twee gezichten heeft", zo opent ze in het YouTube-formatje direct de aanval. "Zoals iedereen kan zien, ben ik wat rustiger en wat stiller dan de rest. Maar ik observeer best wel en houd mensen in de gaten." En daardoor kwam ze tot een bijzondere conclusie. "Er was best wel een Tony van voor de camera en achter de camera. Voor de camera vind ik dat hij tegen ons praat alsof hij een meester is van groep 3." 

Verslaafd aan Instagram

Achter de camera is dat een heel ander verhaal. "We hebben dates, die duren misschien drie kwartier. Hij heeft wel een telefoon en wij allemaal niet. Zodra die dates klaar zijn, pakt hij gelijk zijn telefoon. Ik denk dan: blijf even erin, want wij doen dat ook." Volgens Roos is dat telefoongebruik echter niet om raad te vragen bij zijn familie, maar om lekker te Instagrammen. "Terwijl hij aangeeft dat hij niet van iemand houdt die veel met Instagram bezig is, gaat hij een seconde nadat de date afgelopen is gelijk op Insta." 

Twijfelachtige praktijken 

Als dit het nu was, had ze zich er misschien nog bij neergelegd. Maar ze twijfelt ook oprecht aan zijn 'goede' intenties. Ze vertelt dat ze nadat ze alweer thuis was haar deelname met een vriendin besprak, en die ging de Bachelor daarna volgen op Instagram. "Hij had net een filmpje gepost dat hij aan het paardrijden was op een date. Het programma was toen nog volop bezig. Hij volgde haar terug. Ik dacht: huh? Je bent daar de liefde van je leven aan het zoeken, dus waarom moet je haar terug volgen?" Op die vraag heeft ze echter nooit een antwoord gehad...

Beluister hieronder haar hele verhaal.

 


Nog 8 deelnemers

Of Tony nu wel of niet op zoek is naar zijn ware liefde (en die ook vindt), op dit moment zijn er nog 8 dames in de race om zijn hart te veroveren: Oriana, Jolijn, Sara, Julia, Sarai, Diva, India en Joy. Ondanks de afleveringen die nog gaan komen, is het voor RTL Boulevard-deskundige Jamie Trenité uitgemaakte zaak: hij vindt dat het Julia moet worden.

De Bachelor is iedere donderdag op Videoland te zien. 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.