Ronnie Flex en Bilal Wahib

Rapper Ronnie Flex voelt zich naar eigen zeggen "kut" nu hij terugkijkt op zijn reactie op acteur Bilal Wahib, die een minderjarig jongetje uitdaagde zijn geslachtsdeel te laten zien. 

Article continues after the ad

Eerder deze week zagen we nog hoe Katja Schuurman in de bres sprong voor Bilal. "Een slechte grap is geen kinderporno. Van kwade opzet is geen sprake", riep ze op Insta. Ze vindt het te ver gaan dat allerlei partijen hun handen van Bilal af trokken en de samenwerking met 'm stopzetten. Ronnie Flex gaat ook in op de rel. Hij maakte samen met Bilal een nummer en komt nu terug op zijn originele reactie...

Ronnie over Bilal-rel

"Heb vorige week 5 minuten nadat ik wakker werd alle foto’s van mij en Bilal verwijderd op mijn Insta-pagina", zo legt Ronnie uit op Insta. Daar zit hij nu mee in zijn maag. "Voel me al een week kut daarover.. mijn reactie was niet op zijn plaats vind ik zelf..." Ook komt hij via twitter met een soort sneer voor mensen die hem nu gaan judgen. "Ik wil mezelf in de spiegel aan kunnen kijken.. ik geef geen twee foks om wat niemand over me denkt.. ga spelen."


Hoe gaat het met het slachtoffer?

BN'ers die opkomen voor een collega-BN'er; leuk en aardig, maar hoe gaat het eigenlijk met het slachtoffer van Bilal? Het jongetje dat waarschijnlijk zijn hele leven nog geconfronteerd wordt met het filmpje, dat ongetwijfeld nog altijd rondgaat? Nou, de laatste update die we van 'm kregen, stemt gelukkig wel hoopvol. "Jullie hoeven niet te stressen, met mij gaat alles goed", liet hij weten.