Ronnie Flex, Demi de Boer, Ronald de Boer

Na al die relatiebreuken van de laatste tijd (we noemen: André en Bridget, Rico Verhoeven, Marco Borsato en Leontine en Nicolette Kluijver) is het wel weer eens tijd voor wat liefdesgeluk. Ronnie Flex blijkt het hart te hebben veroverd van Demi de Boer, de dochter van voormalig voetballer Ronald de Boer. Lief! 

Article continues after the ad

Dat nieuws bevestigde Ronald de Boer vanavond aan RTL Boulevard. Tegen Shownieuws zegt de voormalig voetballer dat hij Ronnie inmiddels heeft ontmoet en een aardige jongen vindt. 

Verjaardagskiekje

En het geluk straalt van het koppel af, zo zien we op de foto die Demi vanmorgen plaatste op Instagram. De foto zou genomen zijn op haar verjaardag (23 februari), dus dat suggereert dat hun relatie al langer aan de gang is. We wensen ze veel geluk! 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

tb to my bday❤️

Een bericht gedeeld door Demi de Boer (@demiideboer) op


Eerdere relaties

Eerder had Ronnie Flex, die onlangs nog in de smaak viel als coach bij The voice of Holland, een relatie met zangeres Famke Louise, maar dat liep in april 2019 op de klippen. Niet dat die relatie zonder slag of stoot verliep: kort na de bekendmaking van hun relatie onthulde Ronnie Flex namelijk dat hij een kind verwachtte met DJ Wef. Dochtertje Nouri zag in december 2018 het levenslicht en zagen we vorige week nog terug in de bijzondere documentaire.