Maxime Meiland en Claire

Meid, wat goéééd! Maxime Meiland waant zich in MTV's Cribs en geeft haar volgers een rondleiding door haar nieuwe huis in Noordwijk, waar ze samen met dochtertje Claire en vriend Leroy een toekomst opbouwt.

Article continues after the ad

Maxime en Leroy gaan lekker. Ze wonen sinds kort samen, verwachten hun eerste kindje én gaan binnenkort trouwen. De Meiland-realityster geeft haar volgers nu een exclusief kijkje in haar nieuwe woonsituatie. "Nou, ik heb onwijs veel vragen gekregen van 'nou, hoe wonen jullie in Noordwijk'? En ik dacht: laten we effe een home tour doen want het is ook nog niet in de uitzending geweest."

Rondleiding door nieuwe huis Maxime en Leroy

De ruime woonkamer, een luxe keuken, een zelfreinigende kattenbak (!) voor haar twee nieuwe Britse Korthaar-katertjes, slaapkamer met walk-in-closet; Maxime heeft het goed voor elkaar! Ook showt ze alvast de babykamer (die nu nog een soort gamekamer is voor Leroy). Dochtertje Claire mag ook haar kamer laten zien. En die is vrij luxe.

De kamer van Claire

Claire heeft de échte eyecatcher te pakken. Die slaapt in een soort mini-huis met een trappetje. "Ik vind het onwijs leuk", aldus Maxime. "En zij natuurlijk ook, want ik bedoel: wie heeft nou zo'n mooi bed?" Dat niet alleen. De kleine Meiland-meid hoeft haar zolderkamer niet eens te verlaten als ze naar de wc moet. Ze heeft een hele badkamer voor zichzelf! "Het is ongelooflijk voor iemand van 3, maar ja: het zat nu eenmaal in het huis zo."

Check de hele 'Cribs' van Maxime hieronder:


Wat een gezeik: Chateau Meiland is effe niet op tv. Gelukkig zijn Maxime en zus Montana nog wel wekelijks te zien op SBS6 met hun eigen (helaas nog niet zo goed bekeken) klusprogramma Petit Chateau, elke donderdag om 20.30 uur te zien.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.