Leontine Borsato

Ronald Molendijk, de van RTL Boulevard overgestapte muziek-expert van Shownieuws, kon zijn sarcasme even niet meer inhouden toen het programma voor het eerst sinds de breuk met Marco Borsato een camera onder Leontine's neus duwde.

Article continues after the ad

De recent verhuisde Leontine is inmiddels ook weer een keer samen met ex Marco gespot, maar de showbizzmedia wisten haar nog niet met draaiende camera's op te vangen. Tot nu. Shownieuws was bij een high society-event in Het Scheepvaartmuseum waar allerlei BN'ers een sjiek vorkje konden prikken. Leontine was er met haar zus en kreeg een aantal vragen voor haar kiezen.

Ronald Molendijk

Bitterbal

Het woord 'Marco' viel geen enkele keer en we kunnen ons voorstellen dat Leontine daar ook geen trek in had. Ze kwam gewoon voor een mooie avond, maar stond verslaggever René Watzema wel te woord. Leontine vertelde dat het goed met haar gaat en verklapte zelfs - op aandringen van de verslaggever - dat haar guilty pleasure een bitterbal is. Het gesprek kabbelde nog een beetje door maar kwam niet verder dan koetjes en kalfjes. En toen kon Ronald, die in de studio zat, het niet laten om dat tóch even fijntjes te benoemen.


Diepte-interview

"Nou, dit vind ik echt een diepte-interview zeg", sneert hij. Roddelkoning Albert Verlinde vindt het juist knap van Leontine dat ze ondanks alle privé-heisa gewoon de showbizzmedia te woord staat. Want, zo benadrukt hij: ze kreeg begin dit jaar heel veel over zich heen na de breuk met Marco. Of Ronald nog iets van het item heeft opgestoken? "Nou, dat ze bitterbalen eet, dat hebben we net gehoord. Top!"