Ron Boszhard denkt te weten wie de Mol is!

Ron Boszhard ging in Wie is de Mol? 2018 af als een gieter… Hij vloog er in de eerste aflevering uit, kreeg nog een kans om terug te keren… maar toen lieten zijn medespelers hem ongenadig hard vallen. In het jubileumseizoen deed hij wél lekker mee, en daarom denkt hij te weten wie er in de huidige serie de Mol is!

Boszhard werd geïnterviewd door Nu.nl, en hij vindt het huidige seizoen van Wie is de Mol? erg lastig. Je ziet bij iedereen wel Mol-acties, dat maakt het extra lastig om te bepalen wie het nou echt is. Ik denk dat heel veel mensen nu hebben bedacht dat het na Jeroen en Rob tijd is voor een vrouw. Daardoor sluiten ze hun ogen voor de enige man in de groep.”

Article continues after the ad

Is Splinter de Mol?

Splinter zoekt wat Ron betreft wel érg vaak sleutelposities op. “In de mijn stond hij met de portofoon bij de kasten, en bij de kisten moest hij de zinnen vormen. Dat hij als schrijver daar dan staat met Charlotte, en er toch kromme zinnen uitkomen… daar wordt gemold. Wat hij steeds doet is heel slim: de schuld steeds bij een ander leggen.”

 

Hoewel Boszhard vond dat Charlotte in de vorige aflevering het hardst stond te mollen, denkt hij dat Splinter de échte Mol is. “Dat je als penningmeester zo’n klein kistje meeneemt om het geld te bewaren: dan hóóp je gewoon dat het bedrag in de pot zo laag mogelijk blijft. Ik had zelf in ieder geval een veel grotere kist meegebracht!”

Of Ron het goed heeft zien we over een paar weken, in de grootse finale van Wie is de Mol?