Romy Monteiro

Musicalster, zangeres én presentatrice Romy Monteiro kreeg de Tiger King-hype helemaal mee. Ze kruipt nu zelfs in de huid van Joe Exotic himself voor een hilarische cover van 'I Saw a Tiger'.

Article continues after the ad

‘I Saw a Tiger’, volgens ons één van beste tracks uit Joe’s indrukwekkende oeuvre, was een zeldzaam opbeurend pareltje uit de verder vrij grimmige Netflix-serie. Romy schakelde haar vriend (fotograaf Jasper) in en samen kwamen ze met een geniale cover.

Romy doet Tiger King

En dit is niet zomaar een cover! ‘Romy Exotic’ en Jasper namen zelfs de clip op de hak. En hoe zit het met de tijgers? Nou, die ruilden ze gelukkig in voor een stel schattige kitties. Het eindresultaat mag er wezen, vinden ook BN’ers als Nikkie de Jager, Bram Krikke en Romy’s moeder Antje; ze laten allemaal weten intens te genieten van deze hilarische parodie.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Quarantaine + netflix + creatief vriendje = Romy Exotic 🐯 #tigerking

Een bericht gedeeld door Romy Monteiro (@romymonteiro) op


Tiger King

Al deze vrolijkheid is natuurlijk hartstikke fijn, maar als we kijken hoe het er nu voorstaat met de hoofdrolspelers uit Tiger King, slaat de sfeer nogal om. Zo kwamen er na de release allerlei schokkende details naar buiten die de krankzinnige gebeurtenissen uit de serie zelf doen verbleken. Joe zou lijken hebben begraven, om maar iets te noemen. En personen uit Joe’s vroegere, pre-gevangenis leven nemen (nog) meer afstand van de ‘Tiger King’. Oftewel: de beerput rond Joe gaat steeds verder open