Romy Monteiro

We vertelden jullie eerder al dat musicalster/presentatrice Romy Monteiro een rol in Goede Tijden, Slechte Tijden gescoord heeft. Romy vertelt meer over haar rol als Indra Kalkhoven en haar toekomst als actrice: “Ik blijf acteren.”

Romy Monteiro als Indra Kalkhoven

Romy Monteiro is sinds twee maanden op de set te vinden van Goede Tijden, Slechte Tijden. Ze kruipt vanaf morgen in de huid van Indra Kalkhoven, die een belangrijke rol zal spelen in de snode plannen van Janine Elschot (Caroline De Bruijn). Janine wil namelijk wraak nemen op Richard van Nooten (Edwin Jonker), de rivaal van Ludo Sanders (Erik de Vogel) die laatst ternauwernood gered werd van een booreiland. Romy vertelt over haar rol: ”[Indra] is de ex van Richard. Ze zijn op een vervelende manier uit elkaar gegaan. Inmiddels is ze volledig aan lager wal geraakt, maar komt door toedoen van Janine weer in het leven van Richard terecht. Dat gaat voor flink wat opschudding zorgen.”

 

Article continues after the ad

 

"Ik blijf acteren"

De rol van Indra is een gastrol. Romy kan niet zeggen hoe lang ze te zien zal zijn in Goede Tijden, Slechte Tijden. Het leven van een soapie bevalt haar echter goed: “Het is echt mijn nieuwe passie. Ik heb er nooit eerder aan kunnen proeven. Maar dit blijf ik doen. Of het nou in GTST is of ergens anders. Ik blijf acteren. Dan denk ik aan films en series.” Zodoende is de kans ook klein dat de dochter van Antje Monteiro snel weer opduikt in een musical: “Een musical is heel tijdrovend voor je agenda. Met The Bodyguard heb ik voor mijn gevoel al mijn top bereikt. Ik heb een Musical Award gewonnen. Er moet echt wel iets heel moois voorbij komen, wil ik dat weer doen.”

Romy is vanaf morgen te zien in GTST.