Romy Monteiro, I Can See Your Voice

Het was er gisteren op of onder voor Romy Monteiro en haar grote fan Lars in het programma I can see your voice. De twee moesten samen met het vaste groepje aan panelleden de nachtegaaltjes van de valse kraaien zien te onderscheiden, maar of dat helemaal goed ging...

Article continues after the ad

De twee hadden er in ieder geval een hele kluif aan om het kaf van het koren te scheiden.

Foutje, bedankt

Na de eerste twee rondes bleek het al snel de verkeerde kant op te gaan. Het nieuwe duo had na de pose-ronde en de lipsync al twee fantastische zangers naar huis gestuurd en dan is de vraag: zit er überhaupt nog wel een goede zanger in? Iedere week is het namelijk onbekend hoeveel pareltjes er meedoen. Soms zijn dat er vier, maar andere keren kunnen dat er ook best drie of slechts twee zijn.

Nieuwe poging

Gelukkig leek vanaf ronde drie het tij te keren. Fan Lars wist te ontdekken dat de Tina Turner look-a-like toch niet over gouden stembanden beschikten, net als kandidaat nummer drie en zes. En toen kwam het moment: weet de overgebleven kandidaat 5 hoe hij een noot moet raken? In een spannend duet op het bekende nummer I Wanna Dance with Somebody liet hij horen wat hij kan. Maar of dat ook ergens naar klonk? Dat hoor je in de video hieronder! 

I Can See Your Voice is iedere donderdagavond om 20.30 uur te zien op RTL4.